ARHIV OBVESTIL
   
 

JAVNA SNAGA
ARHIV OBVESTIL 2019

   
   

POPLAVLJEN ZBIRNI CENTER TUNCOVEC

Pravo razdejanje je voda povzročila tudi v Zbirnem Centru Tuncovec. Voda je poplavila Center ponovne uporabe in del ostalih prostorov  v Zbirnem centru.

   
   

SVETOVNI DAN ZEMLJE, 22.4.2019

ZAŠČITITE NAŠE VRSTE

Dan Zemlje je svetovni dogodek na katerem sodeluje več kot 1 milijarda ljudi iz 192 državah, letos smo dan posvetili ZAŠČITI OGROŽENIH ŽIVALSKIH IN RASTLINSKIH VRST.  

   
   

TEDEN ZMANJŠEVANJA ODPADKOV 2018 (17 - 25 NOVEMBER) 

Center ponovne uporabe Rogaška Slatina in OKP ROGAŠKA d.o.o. sta v okviru tedna zmanjševanja odpadkov združila moči in za vas pripravila tri različne delavnice.

   
   

ZAKAJ PLASTIKA, ČE SMO LAHKO EKO
Ob svetovnem dnevu Zemlje, 22. aprilu, je OKP Rogaška Slatina v sodelovanju z Radiem Štajerski val razpisal EKOnatečaj za osnovnošolce, učence 5. in 6. razredov, ki so imeli za nalogo izdelati kratek EKO FILM "ZA MOJE ČISTO OKOLJE". In nastalo je nekaj zanimivih filmčkov, spesnili pa so celo eko himno. 

   
   

NEPRAVILNOSTI PRI PRIPRAVI STEKLENE EMBALAŽE ZA ODVOZ

V mesecu februarju od 11.2 do 15.2. izvajamo redni odvoz steklene embalaže za uporabnike iz  gospodinjstva. Na terenu ugotavljamo, da se še vedno dogajajo nepravilnosti pri pripravi odpadka za odvoz, zato Vas prosimo, se držite navodil o ločevanju steklene embalaže.